Ebru Akel

Thursday, March 16, 2006

RTÜK Ebru Akel'in peşine düştü

Kanal-D'deki programın kaldırılmasının ardından Show-TV'ye geçen Ebru Akel "Pembe Bir Oyun" isimli yarışma programı sunmaya başladı. Ebru Akel'in Show-TV'e yayınlanmaya başlayan "Pembe Bir Oyun" isimli programı 4 çiftin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU(RTÜK) CİNAYETLERE NEDEN OLAN KADIN PROGRAMLARI İLE ÇÖPÇATANLIK PROGRAMLARINI YAKIN TAKİBE ALDI.

Ebru Akel tarafından sunulan ve Kanal-D'de yayınlanan 'Hayaller Gerçek Oluyor' isimli program kamuoyundan gelen sert tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı. Kanal-D'deki programın kaldırılmasının ardından Show-TV'ye geçen Ebru Akel "Pembe Bir Oyun" isimli yarışma programı sunmaya başladı. Ebru Akel'in Show-TV'e yayınlanmaya başlayan "Pembe Bir Oyun" isimli programı 4 çiftin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Oyuna katılan çiftlerden üç tanesi gerçek çift iken , bir çift ise gerçek dışı. Oyuna katılan genç kız ise çiftlerden hangisinin gerçek dışı olduğunu erkeklerle arkadaşlık ederek bulmaya çalışacak. Programın sonunda genç kız gerçek çifti bulursa ödül kazanacak. Gerçek çifti bulamaması halinde ise ödülü çifte kaptırmış olacak.

'Hayaller Gerçek Oluyor' isimli program RTÜK yönetiminin ricası üzerine Kanal-D yönetimi tarafından yayından kaldırıldı. RTÜK yönetimi, 'Pembe Bir Oyun' isimli programdan dolayı Show-TV yönetimini de uyarmaya hazırlanıyor.

Show-TV'de 'Pembe Bir Oyun' isimli programının yayınlanmaya başlamasını ardından RTÜK'e çok sayıda şikayet telefonu geldiği öğrenildi.

RTÜK'ün bu tür programları resmi olarak yasaklama yetkisi olmadığı için Show-TV yönetiminden proğramın kaldırılmasını isteyecek.

Serap Ezgü'nün sunduğu "Serap Ezgü ile Biz Bize" programı bir cinayet işlenmesine neden olurken , RTÜK'te bu programların tümüyle kaldırılması istedi. RTÜK üyesi Taha Yücel'in "Bu programların bazı faydaları da var" uyarısı üzerine bu programların tümüyle yasaklanması yerine uyarılmasına karar verildi.

medyafaresi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home