Ebru Akel

Thursday, March 16, 2006

Hep o evlendirecek değil ya

Hep o evlendirecek değil ya ! Şimdi de Ebru Akel "aşk" derdine düşecek !

Ebru Akel ve Cem Davran'ın dizisi "İlk Göz Ağrısı" bu akşam Atv'de başlıyor ! Dizide neler olacak ? Ebru Akel aşkı nasıl yaşayacak ?

Atv'nin yeni dizilerinden biri daha bu akşam görücüye çıkıyor: "İlk Göz Ağrısı"... Başrollerini Cem Davran ile Ebru Akel'in paylaştığı "İlk Göz Ağrısı" sımsıcak bir mahalle dizisi...

Müzikler Nilüfer'den
Faruk Teber'in yönettiği dizinin şimdiden dillere yerleşen jenerik şarkısı ve müzikleri Nilüfer'in imzasını taşıyor. Dizide diğer rolleri ise Fırat Doğruloğlu, Salih Kalyon, Emin Gümüşkaya, Mine Soley paylaşıyor. Ufacık hadiselerde fırtınaların koptuğu; deli dolu ama samimi insanların yaşadığı küçük bir mahalle. Bu mahallede kocaman bir yürek: Zarife... Ve onun ilk göz ağrısı, sevdiği tek kişi Aşkın... Mahallenin "efsane"si, yıldız topçusu, herkesin "bitanesi" Aşkın... Zarife bulutların üstündeyken, gözlerini kapatıp kendini Aşkın'a bırakmışken, Aşkın aniden kaybolur. Zarife'nin içi acır ve Aşkın defterini kapatır. Kendini kardeşlerine adar. Ama altılıdan kaldırdığı parayla dünyayı dolaşan, maceradan maceraya akan Aşkın onu unutmaz.

Aşkın Dönüyor
Dizi, Aşkın'ın yıllar sonra mahallesine geri dönüşüyle başlar. Zarife'nin acıları kabuk bağlamışken yeniden deşilir. Beş parasız bir şekilde mahallesine kesin dönüş yapan Aşkın, Zarife'nin onu hâlâ sevdiğinden adı gibi emindir. Zarife ise bir daha aynı oyuna gelmemek için kendine sözler verir. Verir de karşısındaki şeytan tüylü Aşkın, bilir kadının ruhunu, zaaflarını... Ama bu kez bir rakibi var Aşkın'ın: Mahallenin yeni sakinlerinden Feridun Öğretmen... İdealist, sorumluluk sahibi, düşünceli, yardımsever... Kısacası "doğru" adam. Zarife'nin parıltısı öğretmenin de gözlerini kamaştırır. Peki Zarife yüreğinin sesini mi dinlesin, yoksa aklının mı? Aşkı mı tercih etsin, sevgiyi mi? Bir yürek sesi öne geçecek, bir akıl sesi... Son noktayı hangi ses koyacak acaba ?

medyafaresi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home